LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

商业空间, 零售店

HEIKAUS | 卢森堡Opti-Vue眼镜店

位于卢森堡的Opti-Vue眼镜商店被重新设计。在这里,年龄在1到80岁之间的顾客都可以找到保护他们喜欢的商品,并确保顾客在这个两层楼370平方米的空间里拥有清晰的视野。卢森堡总部这家店面的设计旨在传达一种新颖和舒适的风格。

The existing store was to be converted and re-designed. Customers aged one to 80 and more can find everything that protects them from the sun and ensures a clear vision on about 370 sqm, spread out across two floors. The store design of the Luxemburg headquarters was to convey a new, up-to-date and comfortable flair in future.

 

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

 

新店铺设计理念是将舒适与现代主义融为一体,同时又不失“经典”。两层楼,底层200平方米,166平方米以上的车间,耐火实验室,浴室,办公室和公共休息室,以及订购区域的玻璃,都将被完全拆除以重新创建它们。 HEIKAUS规划团队的任务和挑战是根据房间概念重新考虑上层的设计。团队将开发新的材料,以一个可行的、舒适的和有吸引力的产品展示来激励客户消费。

The new shop design concept was to combine comfort with a fresh modernism, without losing sight of the “classics”. The two floors, with an impressive sales area of 200 sqm on the ground floor and 166 sqm above for a workshop, refractory lab, bathrooms, office and common rooms, as well as an area to order glasses, were to be entirely removed in order re-create them. The task and challenge for the planning team at HEIKAUS was reconsidering the development of the upper floor based on the room concept as well. New materials, shapes and presentation elements were to be developed to permit a workable, comfortable and attractive product presentation to inspire customers.

 

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

 

在其新的店面设计中,HEIKAUS将现代、永恒的色彩和形状与天然材料相结合。 进入后,客户将在两侧找到矫正镜片和太阳镜,它们被展示在间接照明的长墙上。建筑师选择了石灰,棕色和绿色粉彩,与家具中的密度纤维板形成和谐的形象。通过乙烯基地板实现了特别舒适和可识别的效果,还巧妙地补充了石灰绿颜色,同样的绿色也反映在一些墙壁、室内装潢和椅子上。

In its new store design, HEIKAUS combined fresh, modern and yet timeless colours and shapes with natural materials. Upon entering, the customers will find corrective lenses and sunglasses on either side, arranged on long presentation walls with indirect lighting. The architects chose lime, brown and green pastels that form a harmonious image with the natural MDF of the sales furniture. A particularly cosy and recognisable effect is achieved by the woven vinyl flooring, skilfully complemented with the CI colour lime green. The same green is reflected in some of the walls, upholstery and chairs.

 

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

 

儿童眼镜以吸引人的设计和创新的排列方式呈现在墙壁圆形柜上。它独特的外观是通过钉在墙上的皮带来实现的,让人想起镜子的造型。

Children’s glasses are presented in an attractive design and unconventional arrangement on round wall displays reminiscent of mirrors. Its unique look is achieved by a surrounding leather strip that is simply pinned to the walls.

 

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

商业空间,国外商业设计,HEIKAUS,卢森堡,Opti-Vue,眼镜店

完整项目信息
项目名称:Opti-Vue
项目位置:卢森堡
项目类型:商业空间/零售店
完成时间:2018
项目面积:370平方米
设计公司:HEIKAUS Architektur GmbH
摄影:Martin Baitinger, B?blingen

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓???方所???建筑改造???概念店铺设计???酒吧设计???水舍???科技公司办公室???杭州v+???如恩???广州源计划???日式???

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京???上海???广州???深圳???台北???香港???杭州???纽约???巴黎???东京???伦敦???悉尼???巴黎

    项目类型餐厅设计???办公室设计???建筑改造???别墅设计???私宅设计???超小户型???民宿酒店???新零售???工业风格???商业空间??

    ? ? ? ? ? ? ? ? ??联合办公

    特色分类特辑???LOFT·WORK???想法集???探店???色彩视觉研究室???

     

    项目投稿? ? ? ?找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top 超频视频在线国产人人,超频在线免费观看视频,男人的天堂在线超频视频,大香蕉在线手机免费版 大伊香蕉网官网